Ένα πρωινό με την ποιήτρια Ρενέ στο πάρκο Τρίτση

 

 

Την Τετάρτη 13 Απριλίου 2016 πραγματοποιήθηκε ένας περίπατος στο Πάρκο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης «Αντώνης Τρίτσης». Μαθητές της Β? Τάξης του 4ου ΓΕ.Λ Ιλίου είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε τη Ρενέ (Ειρήνη Στυλιαρά), μια ποιήτρια που πιθανόν όλοι γνωρίζετε καθώς ποιήματά της κυκλοφορούν συχνά σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μετά την άφιξή μας στο πάρκο, κάναμε πικνίκ και έπειτα αυτοπαρουσιαστήκαμε, παίξαμε ένα παιχνίδι κινούμενοι στον χώρο, και τέλος συζητήσαμε με τη Ρενέ. Είναι πολύ καλή και γλυκιά κοπέλα και μας έκανε να αισθανθούμε οικεία και άνετα μαζί της. Μας ανοίχτηκε - στον επιτρεπτό βαθμό φυσικά - και μας μίλησε για σημαντικές στιγμές της ζωής και της καριέρας της. Είναι από τους ανθρώπους που μπορείς να ακούς για ώρες να μιλούν, δίχως να βαριέσαι.

Είμαι πεπεισμένη πως όλοι μας το ευχαριστηθήκαμε! Ήταν μια πολύ ενδιαφέρουσα δράση καθώς και απόδραση από την καθημερινή μας ρουτίνα. Ευχαριστούμε τη συμμαθήτριά μας Καρδουλάκη Αγγελική, η οποία μας έφερε σε επαφή με τη Ρενέ, αλλά και τους καθηγητές Παρσάλογλου Πάρη και Πιλάτου Θωμαΐδα, οι οποίοι ήταν συνοδοί και στήριξαν αυτό το δρώμενο.

 

ρεπορτάζ: Αναστασία Καντά [Β1 2015-2016]