Φοβερή η Αριάδνη Αδαμοπούλου στα 4.10μ.!

 

 

πηγή: http://sportsfeed.gr/2016/06/25/foveri-adamopoulou-sta-4-10m/

 

Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα των κορασίδων που διεξάγεται στα Τρίκαλα,

η Αριάδνη Αδαμοπούλου

έσπασε το φράγμα των τεσσάρων μέτρων στο επί κοντώ πιάνοντας το όριο για το παγκόμιο των νεανίδων!

Τρίκαλα Ελεονώρα Ρωσιάδου

Ξεκινώντας τον αγώνα με ατομικό ρεκόρ 3.90μ. (το όριο για το ευρωπαϊκό των κορασίδων), η 16χρονη Αδαμοπούλου (γεννημένη το 2000) μας εξέπληξε όλους όταν κατάφερε να ξεπεράσει τα 4.00μ.! Μάλιστα το πέτυχε κάτω από εξαιρετικά άσχημες συνθήκες για το αγώνισμα του επί κοντώ καθώς διεξήχθει υπό βροχή!
Με το 4.10μ. η Αδαμοπούλου, εκτός από τη βελτίωση του ατομικού της ρεκόρ κατά 20 πόντους, έπιασε το όριο για το παγκόσμιο, ενώ έγινε και η 4η καλύτερη επικοντίστρια στην Ευρώπη στην κατηγορία των κορασίδων, όμως είναι η μοναδική που είναι γεννημένη το 2000!
Μετά τον αγώνα, δήλωσε στο Sportsfeed «Είμαι πολύ ικανοποιημένη. Δούλεψα πολύ σκληρά όλη τη χρονιά και χαίρομαι που βγήκε το αποτέλεσμα με αυτές τις συνθήκες. Στόχος μου είναι πρώτα ο προκριματικός και μετά ο τελικός στο ευρωπαϊκό και μετα μια καλη εμφάνιση στο παγκόσμιο της μεγαλύτερης κατηγορίας. Αφιερώνω το ρεκόρ στην οικογένεια μου και στον προπονητή μου».
Να θυμίσουμε ότι το πανελλήνιο ρεκόρ των κορασίδων ανήκει στην Κατερίνα Στεφανίδη με 4.37μ. Η Αδαμοπούλου έχει δύο χρόνια μπροστά της?