Ψηφιακές βιβλιοθήκες και υπηρεσίες για μαθητές

 

Ψηφιακές βιβλιοθήκες και υπηρεσίες για μαθητές.

Ανακαλύπτω - Δημιουργώ - συμμετέχω.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 

ΘΕΜΑ: "Τετάρτη 17/10/2018: Συνάντηση γονέων και κηδεμόνων με τη διεύθυνση του Σχολείου και τον σύλλογο καθηγητών για ενημέρωση και συζήτηση".

Παρακαλούνται οι γονείς και κηδεμόνες των μαθητών του 4ου ΓΕΛ ΙΛΙΟΥ, την Τετάρτη 17  Οκτωβρίου 2018 και ώρα 18.00,   να παρευρεθούν στο χώρο του Λυκείου, όπου θα λάβει χώρα ενημέρωση από τη διεύθυνση του Σχολείου και θα ακολουθήσει συζήτηση σε θέματα που αφορούν:

  • Τη φοίτηση των μαθητών, 
  • Την πολιτική του σχολείου  σε θέματα ασφάλειας, διαπαιδαγώγησης και εκπαίδευσης,  
  • οποιοδήποτε άλλο θέμα ή πρόβλημα προκύψει και τεθεί.

Η παρουσία όλων σας, γονέων και κηδεμόνων, κρίνεται απαραίτητη και παρακαλείσθε να διαμορφώσετε έγκαιρα το πρόγραμμά σας, ρυθμίζοντας τις άλλες υποχρεώσεις σας, έτσι ώστε να μπορέσετε να παρευρεθείτε στη συνάντηση αυτή.

    Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΠΡΑΒΟΥ

 

 

"WELCOME" VIDEO AT GREECE-ATHENS-4th HIGH SCH ILION -ERASMUS 2018

 

https://www.youtube.com/watch?v=cvImksqZXNU&feature=youtu.be

from: YOUTUBE CANAL-[MANY THANKS TO NINOS NOTES -2016]

 

 

 4ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΙΛΙΟΥ                                            Σχολικό Έτος 2018-2019

Αλαμάνας και Διός 1 131 22 Ίλιον 
Τηλ.: 2102633032 και 2102636662 

                                                        
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


Την Παρασκευή, 8 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα  12.15΄, θα γίνει η παράδοση της βαθμολογίας του Α΄ τετραμήνου στους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών του 4ου Γενικού Λυκείου  Ιλίου.
Παρακαλούνται οι γονείς και κηδεμόνες να μην προσέρχονται πριν την ώρα της παράδοσης για να μη δημιουργηθούν προβλήματα στην ομαλή λειτουργία του σχολείου.
Η παράδοση της βαθμολογίας θα γίνεται στις αίθουσες που οι μαθητές και μαθήτριες διδάσκονται τα μαθήματα Γενικής Παιδείας.

                                                        

Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΠΡΑΒΟΥ

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

            Την Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 17:00 καλείστε στην απολογιστική συνέλευση των Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου ΓΕ.Λ. Ιλίου που θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του σχολείου. Όσοι γονείς επιθυμούν να είναι υποψήφιοι για τις εκλογές για το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων που θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 12:30 επίσης στο χώρο του σχολείου, να το δηλώσουν την ημέρα της συνέλευσης στην Πρόεδρο του Συλλόγου ή το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 12:00 στη Διεύθυνση του σχολείου.

 

Από το Γραφείο